Мукачівський будинок шкорів. БШ
Мукачівський БШ
  • Мукачівський БШ
Мукачівський будинок шкорів
МЦДЮТ » Архів новин » Перше вересня.


Календар подій

«    Березень 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Голосування

Популярне





Ми в соціальних мережах





Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Перше вересня.

Перше вересня.
Такого розмаїття усміхнених, радісних облич парк Перемоги у Мукачеві не бачив давно. У нинішньому році тут знову, як і в 2018-му, зібралися малі мукачівці, їх мами і татусі, бабусі і дідусі, родичі і друзі для відзначення Свята Першачка. У 2019- 2020 навчальному році у школах Мукачева нараховується більше 1200 учнів перших класів. Нетрадиційна, невимушена атмосфера, чудова погода сприяли хорошому настрою. Від душі потрудилися і працівники Центру дитячої та юнацької творчості , які, власне, і стали основними організаторами цікавого дійства. Присутні мали можливість оглянути виставки художніх та фото- робіт гуртківців Центру. Керівники танцювальних гуртків Ткач О.Д., Біленко Г.І.та Загарі О.О. організували у різних кінцях парку справжні шоу, у яких масово брали участь першачки ( можливо - майбутні гуртківці) , а рідні , й собі пританцьовуючи під запальні ритми, фотографували, знімали на відео подію, яка знаменує собою початок шкільного життя.
Я дуже рада, що початок шкільного життя для мого онука Максимка починається не з зашореної традиційної лінійки, а з веселого свята,- ділиться враженнями бабуся Тереза Михайлівна.
Величезні гурти дітей оточили локації, де викладачі Шаленик Л.В., Сливчук О.А., Попович О.В., Павлич А.С., Зварич Л.В. та старші учасники гуртків художньої творчості МЦДТЮ радували першачків фейс- артом. Хлопчики і дівчатка радо демонстрували дорослим свої розфарбовані обличчя чи руки з зображеннями казкових та "мультяшних” героїв.
Мені дуже сподобалося, - ділиться враженнями пані Катерина. - Сьогодні провела у перший клас уже п’яту онуку , але вперше беру участь у справжньому веселому святі для дітей, а не у звичній лінійці, де дорослі вправляються у промовах, а діти нічого не розуміють і нудяться.

Задоволені і мама Тетяна та донька - учениця першого класу Віта.
Цікаво, весело, бадьора музика, дуже незвично , але чудове свято.
Сподобалася організація свята і батькові ще одного першачка - пану Ігорю. - От тільки гублюся, бо дуже багато дітей, не встигаєш відслідковувати переміщення свого чада. На лінійці якось спокійніше - стоять поряд з учителькою, а тут...Хоча дітям по-справжньому весело.
Втім, перші вчительки і тут не спускають очей зі своїх вихованців, хоча, зізнаються, надія і на уважність батьків, бо, попри розкиданість різних локацій , услідкувати за всіма - нелегко.
Я рада, що вдалося "відірватися” від усталеної форми проведення свята, у такому вигляді воно точно запам’ятається на все життя, - вважає вчителька пані Наталія …
Ну, як тобі свято ,- запитую у однієї із винуватиць. Моя візаві - учениця ЗОШ 11 Софійка, виявилась небагатослівною. ( НА фото - дівчинка піднімає великий палець). Отже, свято таки вдалося! З Першовереснем!Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.
Перше вересня.


Додати коментар

Ім'я:*
E-Mail:
Коментар:
Запитання:
2+2*2=
Відповідь:*
Введіть код: *